advies & ondersteuning sponsored magazines artikelen websites relaties
brochures brieven & mailings advertenties redactiewerk contact

Sponsored magazines

Marketingcommunicatie hoeft niet duur te zijn. Door sponsors te werven uit uw eigen relatiebestand en door bedrijven te benaderen die dezelfde doelgroep hebben als u, kunt u flink bezuinigen op de kosten van een mooi magazine. Deze manier van marketing werkt goed als u bijvoorbeeld iets te vieren hebt. Magazines zijn nog steeds een uitstekend middel om relaties te verstevigen: met uw klanten, prospects of uw personeel.

Beroeps en Stage Magazine

Veelzijdig werk met een mooi resultaat

Lekker leesbare stukken schrijven en afspraken met adverteerders nakomen, de kwaliteit van fotomateriaal bewaken en samenhang tussen artikelen creŽren... Het verzorgen van redactionele inhoud voor een magazine vereist zorgvuldigheid en creativiteit tegelijk. Maar wat een plezier levert het op!

Ik bewaar bijzonder warme herinneringen aan de interessante interviews met de Nederlandse vak-kampioenen Cilem, Ward, Tom en Marcel, de inspirerende expositie op het Hout en Meubileringscollege en het grootse MBO-Uitblinkersgala. En dan was er nog het interview met de sympathieke rapper Gers Pardoel!
Naar Beroeps en Stage Magazine